Reparation af bindingsværk giver dit hus nyt liv

Hvis du bor i et bindingsværkshus, ved du med sikkerhed, hvor vigtigt det er at prioritere reparation af bindingsværk. Hvis du bor i eller omkring Fredericia, Kolding eller Vejle, kan vi klare netop denne opgave for dig, så dit hus kan få nyt liv og holde mange år fremover. Vi er det rigtige tækkefirma.

Det er utroligt vigtigt, at du vedligeholder dit hus, så du ikke kommer til at stå over for fremtidige uforudsete udgifter, som kan koste dig dyrt. Råddent og nedbrudt tømmer er den mest almindelige skade og kan opstå på grund af mange års slid og påvirkning fra vand. Derfor bør du altid holde øje med huset, og om det trænger til en opfriskning. Bindingsværksreparation er altså en ting, du altid bør prioritere i dit budget.

​Sådan udfører vi reparation af bindingsværk

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit hus, og hvis ikke du selv kan klare opgaven, kan vores tømrer klare opgaven for dig. Vi gennemgår huset fra ende til anden, så du ved, hvilke dele der trænger til at blive vedligeholdt, og hvilke dele der muligvis trænger til fornyelse.

Vores fagfolk har mange års erfaring og ved lige præcis, hvordan reparation af bindingsværk skal foretages. Vi sørger for kun at vedlige og udskifte de dele, som trænger til det og giver naturligvis altid træet den rette behandling både inden, under og efter istandsættelsen.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus trænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Giv os et kald på telefon 2043 5854, eller send en besked på allan@taekkefirmaet.dk.

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.