Kobberrygning er både flot og langtidsholdbart

Overvejer du at få en kobberrygning på dit stråtag? Hos Evald Knudsen & Søn ApS har vi mere end 100 års erfaring med mønning og rygning på stråtag. 

I dag har vi også stor ekspertise med kobbermønninger, som er en særlig flot og langtidsholdbar tagrygning. Vi kører ud til kunder i blandt andet Fredericia, Kolding og Vejle samt mange andre steder.

Vedligeholdelsesfri kobberrygning holder mosset væk

Kobberrygning er en ny og moderne rygningstype, som har et flot æstetisk udtryk. Samtidig hjælper den med at holde mos og alger væk. En kobbermønning er den stråtagsrygning, som har den længste levetid. 

Den holder i hele tagets levetid, og den kan naturligvis genanvendes ved omtækning. Selve rygningen er vedligeholdelsesfri.​

Vi tilbyder mønning i alle størrelser og i alle materialer. Du kan også vælge hø, frøgræshalm, lyng eller græstørv. Enhver tagrygning bliver individuelt tilpasset dit hus. 

Vi lægger altid vægt på vores stolte traditioner, som også inkluderer god service og kvalitetsarbejde. Vi er i det hele taget kendt for at arbejde med sans for detaljerne.

Få et uforpligtende tilbud på rygning på stråtag

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne forbi for at kigge på dit tag. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for kobberrygning stråtag.

Du kan ringe til os på telefon 20 43 58 54 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail allan@taekkefirmaet.dk.​

Evald Knudsen & Søn ApS

Skiftrupvej 9, Starup

6040 Egtved

Tlf: 20 43 58 54

allan@taekke​firmaet.dk

CVR: 21425249​

Vi tilbyder følgende

Mønning

• ​Kviste og vinduer

Tømrerarbejde

• ​Montering af kviste

• ​Brandsikring af stråtag

• ​Galleri

Hos Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn klarer vi alle opgaver inden for stråtag

Allan Knudsen i Egtved, Syddanmark, DK på Houzz