Tækning af stråtag ─ nyt stråtag eller reparation af stråtag

Er det tid til at få et nyt stråtag eller blot en reparation af stråtag? Hos Evald Kn​udsen & Søn ApS har vi over 100 års erfaring med alle former for tækning af stråtag. Det er din garanti for et stråtækt tag i høj kvalitet. Vi kører ud til kunder i blandt andet Fredericia, Kolding og Vejle samt mange andre steder.

Reparation af stråtag giver dig et flot stråtækt tag

Vi er eksperter i alle former for stråtækt tag, og vores kunder tæller alt fra private til kommunale instanser og skovdistrikter. Vi laver alle former for vedligeholdelse. Vi laver også nytækning, hvis stråtaget er blevet for gammelt.

Vi udfører alle opgaver med et stråtækt tag såsom:​​

Vi klarer både store og små projekter – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, som vi har været kendt for siden etableringen af vores tækkefirma. Vi er også kendt for at have sans for detaljerne.

Hvad koster et nyt stråtag?

Vores priser for en tækkemand afhænger af opgavens omfang, herunder om der er behov for tømrerarbejde og rejsning af nye spær. Dertil kommer den ønskede mønning, og her kan vi blandt andet tilbyde kobberrygning, der er en særlig smuk og holdbar løsning.

Få et uforpligtende tilbud på tækning af stråtag

Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854 eller skriv til vores e-mail allan@taekkefirmaet.dk for at høre nærmere. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak.

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.