Firma med mange års erfaring

​Vi er en virksomhed med mange år på bagen. Vores virksomhed blev for over 100 år siden etableret af Anders Knudsen, hvorefter hans søn, Evald Knudsen, overtog det. Derefter kom Evalds søn, Allan Knudsen, til, og det er i dag også ham, der står for den daglige drift af vores tækkefirma.

​​​

Grundigt arbejde udføres hos os

Vi lægger vægt på at bevare vores stolte traditioner, som tæller god service og kvalitetsarbejde med fokus på kundernes behov. Vi er kendt for at arbejde med sans for detaljerne, og det har vi i sinde at blive ved med.

Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og vi sætter en dyd i at levere fejlfrie resultater. Det er også en af grundene til, at vi aldrig oplever reklamationssager. Vi søger altid for at tjekke vores arbejde igennem en ekstra gang, inden vi afslutter en opgave.

​​

Gode lagerfaciliteter

Vores lagerfaciliteter er i top og indeholder alt materiale til såvel store som små opgaver. Derfor kan vi løser alle opgaver effektivt.

Ønsker du at høre mere om vores firma, eller hvad vi kan tilbyde, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Kontakt os på telefon 2043 5854.

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.