Rejsning af spær med fokus på sikkerheden

​Hvis du står over for en rejsning af spær på dit hus i eller omkring Fredericia, Kolding eller Vejle er du kommet til det helt rette sted. Hvis du skulle bo længere væk, er vi som din tækkemand ikke bange for at køre de ekstra kilometer. Vi står altid parate til at klare store såvel som små opgaver, og du kan være fuldkommen sikker på, at vi giver dig en kyndig og detaljeret vejledning og hjælp.

Vi søger altid for spær, så rejsningen bliver udført med sikkerheden i fokus, så ingen kommer til skade. Hvis du står over for et nybyggeri eller renoveringen af dit hjem, står vi altid til din rådighed, hvor vores dygtige ansatte kan løse opgaven så sikkert som muligt.

Vi har kunden i fokus ved rejsning af spær

Uanset hvilken type opgave vi udfører, har vi altid dig i fokus. Vi sørger altid for at imødekomme dine drømme, behov og ikke mindst dit budget så godt som overhovedet muligt.

Med mere end 100 års erfaring inden for branchen kan du være sikker på, at dit hus er i trygge hænder.

Vi har gode lagerfaciliteter, hvilket betyder, at vi altid har alle materialer på lager. Så kan vi udføre opgaven effektivt med fokus på dig og dit hjem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Sammen kan vi finde den helt rette løsning, der matcher dit hus og dit budget med rejsning af spær inden for den aftalte tidsramme. Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar ved telefonen eller tasterne til en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon 2043 5854 eller send en besked på allan@taekkerfirmaet.dk

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.