Brandsikring af stråtag med Sepatec®

Når du skal have lagt nyt stråtag, anbefaler vi ofte at få udført det med brandisolering, så du er bedst muligt sikret, hvis en brand skulle opstå. 

Som tækkefirma udfører vi professionel brandsikring af ståltag for kunder i Fredericia, Vejle, Kolding og resten af Jylland.

Mange fordele ved brandsikring af stråtag

Vi arbejder med Sepatec®, som er et brandisoleringssystem af glasvæv, der bevirker, at stråtaget ikke brænder på undersiden. 

Brandsikring af stråtag er enkelt og effektiv at sætte op, er økonomisk rentabel og forhindrer ikke den naturlige gennemluftning samt udtørring.

Sepatec® er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut og giver mulighed for en reduktion i brandforsikringspræmierne. Du kan få helt op til 30 procents rabat på brandforsikringen.

Hvordan opnår du så rabatten? Det er meget enkelt. Af os får du et Sepatec®-brandisoleringscertifikat, når vi har udført brandsikring af stråtag, som du sender til dit forsikringsselskab.​

Du kan tilmelde taget brandmærkningsordningen, hvormed du får et mærke på huset og på postkassen, som fortæller, at taget er brandsikret. I tilfælde af brand vil der være særlige instrukser, som følges.

​Vi har mange års erfaring

Vi kommer gerne ud til din husstand, så vi kan se på mulighederne for brandsikring af stråtag og tage en snak om den forestående opgave. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive dig, så du får den løsning, der bedst passer til dit behov.

Ring til os på telefon 20 43 58 54 eller skriv til vores e-mail allan@taekkefirmaet.dk, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer forbi.

Bliv ringet op - & få et uforpligtende Tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Evald Knudsen & Søn ApS

Skiftrupvej 9, Starup

6040 Egtved

Tlf: 20 43 58 54

allan@taekke​firmaet.dk

CVR: 21425249​

Vi tilbyder følgende

Mønning

• ​Kviste og vinduer

Tømrerarbejde

• ​Montering af kviste

• ​Brandsikring af stråtag

• ​Galleri

Hos Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn klarer vi alle opgaver inden for stråtag

Allan Knudsen i Egtved, Syddanmark, DK på Houzz