Brandsikring af stråtag med Sepatec®

Når du skal have lagt nyt stråtag, anbefaler vi ofte at få udført det med brandisolering, så du er bedst muligt sikret, hvis en brand skulle opstå.

Som tækkefirma udfører vi professionel brandsikring af ståltag for kunder i Fredericia, Vejle, Kolding og resten af Jylland.

Mange fordele ved brandsikring af stråtag

Vi arbejder med Sepatec®, som er et brandisoleringssystem af glasvæv, der bevirker, at stråtaget ikke brænder på undersiden.

Brandsikring af stråtag er enkelt og effektiv at sætte op, er økonomisk rentabel og forhindrer ikke den naturlige gennemluftning samt udtørring.

Sepatec® er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut og giver mulighed for en reduktion i brandforsikringspræmierne. Du kan få helt op til 30 procents rabat på brandforsikringen.

Hvordan opnår du så rabatten? Det er meget enkelt. Af os får du et Sepatec®-brandisoleringscertifikat, når vi har udført brandsikring af stråtag, som du sender til dit forsikringsselskab.​

Du kan tilmelde taget brandmærkningsordningen, hvormed du får et mærke på huset og på postkassen, som fortæller, at taget er brandsikret. I tilfælde af brand vil der være særlige instrukser, som følges.

​Vi har mange års erfaring

Vi kommer gerne ud til din husstand, så vi kan se på mulighederne for brandsikring af stråtag og tage en snak om den forestående opgave. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive dig, så du får den løsning, der bedst passer til dit behov.

Ring til os på telefon 2043 5854 eller skriv til vores e-mail allan@taekkefirmaet.dk, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer forbi.

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.