Mønning på taget hos professionelle

​Hos Evald Knudsen & Søn har vi mange års erfaring i at bygge og skifte mønning på stråtag, og vi kan tilbyde lige præcis den mønning, der passer til dit behov og budget. Vi har base nær Vejle, men arbejder også for kunder i Kolding, Fredericia, Vejle og i resten af Jylland. Vi tilbyder mønning er alle størrelser og til alle materialer.

Vi tilbyder fire forskellige typer af mønning:

Mønning af hø eller frøgræshalm

Denne type mønning er lavet af et rent kvalitetsmateriale, som ikke så hurtigt gror mos. En hømønning er en smuk og prisbillig løsning (300 – 400 kr. pr. meter), som har en levetid på seks til otte år.

Mønning af lyng

En mønning af lyng er ligeledes en prisbillig løsning (400 kr. pr. meter) i et rent og smukt naturmateriale. En lyngmønning kan laves med ryttere (træpinde) på toppen, som pynter og forlænger holdbarheden.

En lyngmønning holder seks til otte år, men har en tendens til at gro mos ned ad siden.

Mønning af græstørv

Græstørv er et kønt naturmateriale, og en mønning af græstørv har en levetid på 15 til 20 år. Prisen for en græstørvsmønning er 1000 kr. pr. meter.

Mønning af kobber

En kobbermønning er den stråtags-rygning, som har den længste levetid. En kobbermønning holder lige så længe som taget og forlænger stråets levetid. En kobbermønning er samtidig den dyreste løsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 2043 5854 eller e-mail allan@taekkefirmaet.dk for at høre mere.​

Få et gratis tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis dit hus tr​ænger til en kærlig hånd, står vores ansatte altid klar til at guide og hjælpe dig. Dit hus har mange leveår fremover, såfremt du vedligeholder det på rette vis, og det er lige præcis, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS​

CVR: 21425249

Skiftrupvej 9, Ø. Starup, 6040 Egtved

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 2043 5854

E-mail: allan@taekk​efirmaet.dk

Brug for nyt tag?

Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon 2043 5854. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak. 

Copyright © 2021 Tækkefirmaet Evald Knudsen & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.